آردي است كه از اندسپرم تهيه مي شود و داراي ويژگي هاي مذكور در استاندارد 103 سازمان ملي استاندارد ايران مي باشد. اين آرد بيشتر در توليد فرآورده هايي مانند كيك، كلوچه، بيسكويت، كراكر و برخي از انواع شيريني كاربرد دارد.
آردي است كه از اندسپرم تهيه مي شود و داراي ويژگي هاي مذكور در استاندارد 103 سازمان ملي استاندارد ايران مي باشد. اين آرد بيشتر در توليد فرآورده هايي مانند كيك، كلوچه، بيسكويت، كراكر و برخي از انواع شيريني كاربرد دارد.
در سال 1364 با بهرهگیری از تجهیزات و ماشینآلات روز دنیا، در استان البرز، شهرستان ساوجبـلاغ، دهستان كردان تاسيس گرديد. در سـال 1372 فاز دوم كارخانه با افزايش ماشينآلات و با ظرفیت توليد انواع آرد (ستاره، خبازي، فانتزي و نول) به مقدار 360 تن در روز راهاندازي شد.